Edvin Crona johdatti Jaron selvään voittoon

FF Jaro jatkoi vakuuttavaa menoaan Ykkösliigacupissa. Tällä kertaa Jaron käsittelyssä kaatui SalPa. Edvin Crona viimeisteli Jaron kaksi ensimmäistä osumaa ja Adam Widjeskog sinetöi toisella puoliajalla Jaron voittolukemiksi 3-0 (2-0).

FF Jaron hyvä alkuvuosi näkyi myös Tellushallin lehtereillä ja istumapaikat olivat täynnä jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.

FF Jaro siityi heti ottelun toisella minuutilla johtoon ja maali oli ruotsalaishyökkääjä Edvin Cronan käsialaa. Severi Kähkönen riisti pallon yhdessä Cronan kanssa SalPan rangaistusalueen rajalla. Crona otti pallon kanssa pari askelta eteenpäin ja sijoitti pallon varmasti alakulmaan ohi Antto Mikkosen ja tilanne oli 1-0.

Vierasjoukkue SalPa pyrki Jaron tavoin antamaan usein korkealta painetta ja ottelussa olikin korkea intensiteetti, varsinkin avauspuoliajan alussa. Viiden minuutin kohdalla vierasjoukkue pääsi katkoon hyökkäysalueella ja lopulta Aleksi Jännes pääsi laukomaan noin 16 metristä, mutta laukauksesta jäi voima puuttumaan ja Segey Lazarevillä oli helppo työ torjua.

14. minuutilla Johan Brunellin loistava läpisyöttö vapautti Cronan puolustuslinjan taakse. Crona oli nokikkain maalivahdin kanssa, mutta Michael John ehti vielä häiritsemään Cronan laukausta, josta jäikin voima puuttumaan ja Mikkonen sai kopata pallon syliinsä.

Minuuttia myöhemmin Crona sai palkinnon prässistään. Crona antoi kovaa painetta SalPa-puolustukselle ja hän pääsi lopulta riistämään pallon maalivahti Mikkoselta ja Crona laukoi sen jälkeen pallon tyhjään SalPa-maaliin ja peli oli 2-0.

Ensimmäiinen puoliaika oli maalien lisäksi tasaista ja SalPa piti palloa ajoittain Jaroa enemmän. Vierasjoukkueen pallonhallinta tapahtui kuitenkin pääosin vaarattomilla alueilla. Keskialueella nähtiin paljon kamppailuja, joista seurasi paljon pallonmenetyksiä ja myös vapaapotkuja.

Tauolle mentiin Jaron johtaessa 2-0.

SalPa rakensi toisen puoliajan alussa heti hyvän tilanteen ja Koki Miyamoto pääsi laukomaan, mutta pallo viuhui aavistuksen Jaro-maalin ohi.

Jaro teki tunnin kohdalla ensimmäisen vaihtonsa, kun Albin Björkskog korvasi Jim Myrevikin.

Toisen puoliajan alkupuolella Jarolla oli hieman haasteita pallollisen pelinsä kanssa ja harhasyöttöjä nähtiin melko paljon. Jaro laittoi kuitenkin ottelun lopullisen tuntuisesti pakettiin 68. minuutilla, kun Sergei Eremenkon vapaapotkun jäi pomppimaan maalin eteen, jossa Adam Widjeskog siivosi irtopallon lähietäisyydeltä maaliin ja Jaro johti 3-0.

Vartti ennen loppua Jaro suoritti kaksi vaihtoa lisää. Kahden maalin mies Edvin Crona sekä Joni Remesaho tekivät tilaa Benjamin Sandnäsille ja Roni Björkskog.

Jaro teki ottelun lopussa vielä kaksi vaihtoa, kun Guillermo Sotelo ja Axel Sandstedt korvasivat Aron Bonbäckin sekä Severi Kähkösen.

Ottelu päättyi Jaron voittoon lukemin 3-0. Jaro on aloittanut Ykkösliigacupin vakuuttavasti, sillä punapaidat ovat voittaneet kaikki kolme otteluaan maalierolla 10-0.

FF Jaro – SalPa 3-0