Ennakko: MYPA-FF Jaro

Viikon ensimmäisessä ottelussa Jaro matkustaa tiistaina Anjalakoskeen Kouvolassa kauden toista kohtaamista MYPa:a vastaan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Pietarsaaressa päättyi lukemiin 3-0 kotijoukkueelle.

LÄHTÖKOHDAT

FF Jaro voitti ensimmäisen kohtaamisen MYPa:a vastaan selkein lukemin 3-0, Jaron maaleista vastasivat silloin Robles, Niang ja Barrazza. MYPa-ottelun jälkeen Jaro ei onnistunut voittamaan ensimmäisen kierroksen aikana. Mutta toisen kierroksen ensimmäisessä ottelussa Jaro onnistui kaatamaan Ekenäs IF:n selkein lukemin 3-0 viime viikolla. Maalintekijät silloin tehokkaan viiden minuutin aikana olivat Severi Kähkönen, Johan Brunell ja Luis Robles. Jaro on tällä hetkellä neljäntenä taulukossa 14 pisteellä, pisteen AC Oulun takana ja 5 pistettä FC TPS:n joka on tällä hetkellä karsintapaikalla. Kärjessä oleva FC Haka on onnistunut keräämään peräti 26 pistettä.

Jukka Karjalaisen MYPA on onnistunut vaikean alun jälkeen keräämään yhdeksän pistettä, mikä tällä hetkellä tarkoittaa sitä että joukkue en toiseksi viimeinen taulukossa. Joukkue ei ole kuitenkaan hävinnyt kotona viimeiseen kolmeen otteluun ja viimeiset viisi peliä ovat päättyneet yhteen voittoon, kolmeen tasapeliin ja yhteen tappioon. Voitto tuli viime kierroksella kuna MYPA onnistui kaatamaan kärkijoukkueen FC TPS:n lukemin 3-1.

FF JARON PELAAJATILANNE

Kokoonpanosta loukkaantumisien vuoksi poissa ovat Papa Niang, Emil Öhberg ja Anthony Dafaa. Kokoonpanon ulkopuolella ovat myös Samuel Uusitalo joka pelaa B-junioreiden kanssa ja Jusa Ihalainen joka pelaa JBK:n kanssa tällä viikolla.

FF Jaro ja Washilly Tsibashu päättivät viime viikolla yhteisymmärryksessä mennä eri polkuja, tarkoittaen sitä että Tsibashu ei tule olemaan joukkueen kokoonpanossa jatkossa.

OTTELUTIEDOT

MYPA - FF JARO
Milloin: 
tiistai 25.6.2019 klo. 18:30
Missä: KSOY Stadion, Kouvola
Stream: Elisa Viihde