Jaro aloitti kauden tasapelillä

FF Jaron kausi alkoi tasapelillä JBK:a vastaan. JBK ehti johtaa ottelua jo kahdella maalilla, mutta ottelu päättyi lukemiin 2-2 (2-2).

Ottelu alkoi JBK:n komennossa ja mustapaidat olivat siirtyä johtoon kymmenen minuutin kohdalla. Alfred Söderman karkasi topparina pelanneelta Ilari Antilalta ja sai vielä jatkettua pallon ohi Emil Öhbergin. Jaron onneksi Toni Sjöstedt oli ensimmäisenä pallossa ja pelasti tilanteen maaliviivan tuntumasta.

Söderman kuitenkin siirsi JBK:n johtoon kaksi minuuttia myöhemmin hienon hyökkäyksen päätteeksi. JBK siirteli palloa keskialueella näppärästi ja lopulta pallo pelattiin vasemmalle Anton Kassille, jonka matala keskitys tavoitti maalilta Södermanin, joka laukoi tilanteeksi 1-0.

JBK meni jo kahden maalin johtoon 24. minuutilla, kun hyvän puoliajan JBK:n paidassa pelannut Severi Kähkönen antoi kulmapotkun maalille, jossa William Holti nousi korkeimmalle ja puski tilanteeksi 2-0.

Jaro tuli maalin päähän 29. minuutin kohdalla. Dimitrios Ferfelis käynnisti hyökkäyksen keskialueella pelaamalla Antonio Olusanyan puolittain läpi. Olusanyan laukaus osui tolppaan, mutta Ferfelis laukoi paluupallon varmasti maaliin.

Kolme minuuttia edellisestä ja tilanne oli jo 2-2. Viktor Strömbäckin syötti meni hieman onnekkaasti Seth Paintsilille, joka karkasi läpiajoon ja sijoitti pallon varmasti maaliin.

Isokokoisella Ferfelisillä oli puoliajan lopussa vielä erinomainen paikka laukoa Jaro johtoon, mutta hän laukoi pallon reilusta kymmenestä metristä voimalla selvästi yli.

Toisella puoliajalla molemmat tekivät paljon vaihtoja ja pelin taso tippui samalla selvästi, eikä lisämaaleja nähty.

Jaron parhaat tilanteet toisella puoliajalla tulivat Ferfelisille, joka pääsi kahteen kertaan puolittaiseen läpiajoon. Ensin 58. minuutilla hän laukoi tulisesti pallon ylärimaan, josta pallo kimposi maaliviivalle. 74. minuutilla Ferfelis oli jälleen puolittain läpi, mutta tällä kertaa maalivahti torjui kovan laukauksen.

JBK oli lähellä mennä johtoon ottelun lopussa, kun pallo ohitti toisella puoliajalla Jaron maalia vartioineen William Rosenlöfin, mutta Samba Sillah ehti palloon ennen kuin se ylitti maaliviivan.

Jaron kauden ensimmäinen ottelu päättyi siis lukemiin 2-2. Seuraavana Jarolla on vuorossa Suomen Cupin ottelu, kun se kohtaa VPS:n Vaasassa perjantaina 26.1.