Jaro haki hienon voiton Espoosta

FF Jaro kävi hakemassa kauden ensimmäisestä ulkona pelatusta ottelusta hienon voiton, kun se kaatoi FC Hongan Espoossa lukemin 0-1 (0-1). Jaron maalista vastasi aivan avauspuoliajan lopussa Christopher Mandiangu.

Ottelu alkoi Hongan hallinnalla ja avauspuoliajalla kotijoukkue piti kauttaaltaan enemmän palloa. Avauspuoliajan ja samalla koko ottelun ainoan maalin teki kuitenkin Jaro juuri ennen taukoa. Christopher Mangiangu sai pallon puolustuslinjan eteen, kuljetti muutaman metrin ja laukoi komeasti pallon aivan yläkulmaan noin 20 metristä.

Toisella puoliajalla Jaro suoritti lukuisia vaihtoja ja täydet minuutit tänään pelasivat ainoastaan, Emil Öhberg, Thomas Kula, Kazuki Takahashi sekä Sasa Jovovic. Useista vaihdoista huolimatta Jaron peli pysyi kasassa ja punapaitojen johto säilyi loppuun. Näin ollen Jaro kaatoi Veikkausliigan valmistautuvan Hongan lukemin 0-1.

Jaron päävalmentaja Tomi Kärkkäinen oli tyytyväinen omiensa esitykseen tappiollisen KPV-ottelun jälkeen.

- Tämä oli hieno suoritus edellisen pelin jälkeen. Työnteosta kaikki lähtee ja tänään asenne työntekoon kohdillaan. Pelasimme tänään joukkueena, Kärkkäinen kommentoi.

Testissä oleva puolustaja Darvin Chavez pelasi tänään noin 30 minuuttia ja sai kehut valmentajalta.

- Huomaa, että mies on pelannut korkealla tasolla. Sen näkee kehonkielestä ja kaikesta tekemisestä. Fysiikan kanssa hänellä on vielä tekemistä, Kärkkäinen sanoi.