Jaro hävisi kauden ensimmäisen derbyn

Play

Jaron osalta ei juuri mikään sujunut kuten piti kauden ensimmäisessä derbyssä KPV:tä vastaan.

Jo 10 minuutin pelin jälkeen ottelussa KPV:n ja Jaron välillä sai vihreäpaitainen kotijoukkue juhlia ensimmäistä maaliaan. KPV:n Timo Rauhala antoi pitkän syötön keskialueelta, johon Washilly Tshibasu pääsi väliin Jaron puolustuksen ja maalivahti Emil Öhberg kommunikaatiokatkoksen takia ja sai helposti sijoittaa pallon maaliin.

Johtomaalin jälkeen KPV:lla oli muutama vaarallinen maalipaikka, mutta pystyivät lisäämään johtoaan vasta 29. minuutilla. Kulmapotku ajautui Viktor Shevchenko, jonka kova laukaus meni takakulmasta sisään.

Ensimmäisen puoliajan lopussa Jaro pääsi paremmin peliin mukaan, men maalipaikat jäivät kuitenkin vähiin ja maaleja ei onnistuttu tekemään.

Ottelun viimeinen maali nähtiin ottelun 81. minuutilla kun Irakli Sirbiladze tarjoiti pallon Miika Hohenthalille, joka ei erehtynyt ja sijoitti pallon tolpan kautta maaliin. Ottelun lopputulokseksi kirjattiin näinollen 3-0.

Kristian Heames oli tottakai todella pettynyt ottelun jälkeen.
– Haluan onnitella KPV:a voitosta. He olivat tänään parempia. Ottelu oli meille todella vaikea.
– Meillä on uusi ottelua OPS:a vastaan tiistaina, johon meidän pitää valmistautua. Meidän pitää kuitenkin ottaa oppia virheistä, joita tänään teimme.Sekä minä että pelaajat teimme tänään virheitä, Heames totesi.