Jaro murskasi OPS:n kenraaliharjoituksessa

FF Jaro ei jättänyt OPS:lle mitään mahdollisuuksia kauden viimeisessä harjoitusottelussa, vaan pietarsaarelaiset kaatoivat OPS:n Oulussa pelatussa ottelussa lukemin 2-7 (0-4).

Paremmasta joukkueesta ei ollut mitään epäselvyyksiä missään vaiheessa ottelua, vaan Jaro otti ohjat heti alkuhetkistä lähtien. Christian Eissele aloitti maali-iloittelun jo ottelun toisella minuutilla. Tämän jälkeen Joni Remesaho viimeisteli kaksi seuraavaa maalia nopeassa tahdissa.

Avauspuoliajan viimeinen maali nähtiin 26. minuutilla ja maalintekijänä oli Charalampos Chantzopoulos. Tauolle lähdettiin Jaron ylivoimaisen esityksen jälkeen lukemissa 0-4.

Toisella puoliajalla Jaro oli edelleen hallitsevampi osapuoli. Kentällä nähtiin myös muutamia rajuja taklauksia, mutta onneksi Jaron pelaajat säilyivät ilman suurempia vammoja. Toisella puoliajalla OPS:n maalivahti ajettiin kentältä ulos hänen tallottuaan maassa maannutta Adam Vidjeskogia.

Toisella puoliajalla Jaro viimeisteli kolme maalia. Eissele teki päivän toisen maalinsa pian tauon jälkeen. Papa Niang ja Georgios Katidis iskivät myös maalin mieheen.

Kotijoukkue OPS pääsi sekin maalin makuun toisella puoliajalla ja Jaron voittolukemiksi merkittiin lopulta 2-7.

Jaron osalta Ykkönen alkaa viikon päästä vierasottelulla Ekenäs IF:a vastaan.