Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Jaro voitti maali-iloittelun jälkeen

Seitsemän maagista minuuttia antoi Jarolle kolme pistettä Ekenäs IF:ä vastaan.

Jaro tuli otteluun Ekenäs IF:ä vastaan ilman voittoa viimeiseen seitsemään peliin ja se myös näkyi ottelun alussa kun punapaitaiset näyttivät hyvin nälkäisille ja tempo oli alkuun korkea. Ekenäs sai kummiskin ottelun ensimmäisen maalintekopaikan kun Jaro menetti pallon omalla kenttä puoliskollaan. Pallon pyörittyä hetken Jaron rangaistusalueella kotijoukkue onnistui purkamaan pallon pois.

Jaron ensimmäinen tilanne tuli kun Severi Kähkönen nousi laitaa pitkin ja syötti matalan keskityksen Joni Remesahoa kohti. Remesaho ei aivan onnistunut tilanteessa ja Jahir Barrazza ei myöskään tavoittanut palloa seuraavassa tilanteessa.

Pelin alkuhetket voidaan kuvailla tasaisina jossa molemmat joukkueet antoivat helppoja syöttöjä vastustajalle. Suurin osa Jaron vaarallisista tilanteista tuli oikean laidan kautta. Näin kävi myös kuen peliä oli pelattu 12 minuuttia kun Joni Remesaho ohitti puolustajan ja keskitti kohti Barrazzaa. Mexikolainen ei onnistunut aivan viimeistelyssään ja yritys meni niukasti ohi maalin.

Hetkeä myöhemmin Ekenäs sai loistipaikan. Hieno nosto 20 metristä tavoitti Donald Benden joka viileästi käänsi pois ryntäävän puolustajan. Ekenäs IF:n vaihtopenkki kerkesi jo melken nousta ylös tuulettamaan, mutta Bendesin viimeistely meni ohi maalin. Pelikellon näyttäessä 40 minuuttia Luis Roblesin keskitys yllätti molemmat joukkueet, mutta niin Joni Remesaho kun Jahir Barrazza ei yltänyt palloon joka vieri yli päätyrajasta. Vauhdikkaiden alkuhetkien jälkeen molemmat joukkueet passivoituivat ensimmäisen puoliajan loppua kohti.

Ensmmäinen puoliaika päättyi tilanteessa 0-0.

Toinen puoliaika lähti käyntiin vauhdilla. Ensin Simon Lindholm pääsi yrittämään lähietäisyydeltä seurauksena Darvin Chavezin heikosta syötöstä. Jaron maalia vahtinut Ville Seppä onnistui torjumaan laukauksen kulmaksi. Jaro onnistui purkamaan pallon seuranneesta kulmasta jonka jälkeen Barraza sai pallon jalkoihinsa. Barrazza jatkoi loistavan syötön Severi Kähköselle joka pääsi yksin läpi kohti Ekenäsin maalivahti Mehdiä. Mehdi torjui Kähkösen ensimmäisen yrityksen, mutta pallo ajautui uudestaan Kähköselle joka laittoi pallon verkkoon.

Neljä minuuttia avausmaalin jälkeen Jaro sai uuden tilaisuuden. Darvin Chavezia rikottiin Ekenäs IF:n rangaistusalueen ulkopuolella. Johan Brunell asettui pallon taakse ja laukoi kovan sijoituksen oikeaan alakulmaan, vieden Jaron 2–0 johtoasemaan. Melkein heti Brunellin maalin jälkeen Remesaho pääsi nousemaan uudestaan oikealla laidalla. Remesahon hieno keskitys löysi Luis Roblesin rangaistusalueesta joka varmasti puski Jaron 3-0 johtoon.

Jaron kolmen nopean maalin jälkeen peli rauhottui. Pelikellon näyttäessä 73 minuuttia kotijoukkue oli jälleen lähellä onnistua maalinteossa. Darvin Chavezin keskitys löysi maamiehen Jahir Barrazan jonka viimeistelyn Mehdi kummiskin onnistui torjumaan. Pelikellon näyttäessä 82 minuuttia toppari Benga oltiin nostettu hyökköykseen ja hän pääsi epäonnistuneen potkun jälkeen yksin läpi kohti Jarovahti Ville Seppää. Seppä ajoitti ulostulonsa hienosti ja selvitti tilanteen.

Ekenäs onnistui myös luomaan paikkoja toisella puoliajalla. Laitahyökkääjä Aleksi Ollila oli jatkuvasti uhka Jaron puolustukselle, mutta ei onnistunut saamaan palloa maaliin asti. Näin oli myös ottelun viimeisillä peliminuuteilla kun hänen ensimmäinen yritys meni niukasti ohi maalin ja toinen yritys lisäajalla kimposi ulos riman kautta. Tätä lähemmäs ei kummiskaan vierasjoukkue päässyt tänään ja tuomarina tänään toiminut Toni Pohjoismäki vihelsi ottelun poikki loppulukemin 3-0.