Jarolla harjoitusottelu FC Hakaa vastaan

FF Jarolla on huomenna edessään harjoitusottelu FC Hakaa vastaan Valkeakoskella. Jaron kokoonpanoa verottaa useamman pelaajan poissaolo.

Ykkösen alkuun on enää vähän yli kaksi viikkoa ja joukkueet pelaavat viimeisiä harjoitusotteluitaan. FF Jaron osalta huominen ottelu FC Hakaa vastaan on toistaiseksi viimeinen sovittu harjoitusottelu, mutta seura yrittää vielä saada järjestettyä kenraaliharjoitusta ennen kuin Ykkönen alkaa.

Perinteikäs FC Haka jäi kaudella 2012 Veikkausliigan viimeiseksi ja on siitä lähtien pelannut Ykkösessä. Hakalla on riveissään useita nuoria ja lupaavia pelaajia, mutta seura on kuitenkin kevättalven aikana hankkinut liigakokemusta Etchu Taben, Chris Jamesin ja Emenike Mbachun muodossa. Tuorein näyttö FC Hakan kevätvireestä oli Ilveksen pudottaminen Suomen Cupissa.

Jaron kokoonpanosta huomisessa ottelussa puuttuu useita pelaajia ja pietarsaarelaiset lähtevätkin vierasotteluun melko kapealla ryhmällä. Varmuudella huomisesta ottelusta vammojen vuoksi poissa ovat Alvarado Morin, Seth Paintsil, Oskar Sandström ja Jonas Emet. Serge Atakayi ja Sergei Eremenko pelaavat huomenna B-junioreiden tärkeässä SM-karsintaottelussa TPS:a vastaan. Jaro saa täydennystä kokoonpanoonsa JBK:n Anton Kassin muodossa. Lisäksi ranskalainen puolustaja Alberton Fortuné Macomba on huomenna antamassa näyttöjä Jaron paidassa.

FC Haka - FF Jaro lauantaina 9.4. Tehtaan kentällä kello 15.30.