Jarolle suurinumeroinen voitto JBK:sta

Jaro teki kolme maalia molemmilla puoliajoilla ja kuittasi selvän voiton JBK:sta lukemin 6-1 (3-1).

Kristian Heames oli lainannut pelaajiaan JBK:lle ja Jaron sopimuspelaajista mustapaidoissa pelasivat avauspuoliajalla Joakim Häggblom, Oskar Sandström, Seth Paintsil sekä Brock Messenger. Lisäksi Jaron kokoonpanosta puuttuivat Thomas Kula, Adam Vidjeskog sekä Georgios Katidis.

Ottelun alku oli tasaista peliä, eikä kummassakaan päässä nähty juurikaan tilanteita. JBK sai pallon maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta 25. minuutilla, mutta Joakim Häggblom oli tilanteessa paitsiossa.

Ensimmäisen puoliajan viimeisellä vartilla Jaro lisäsi vauhtia ja punapaidat loivat useamman maalipaikan ja myös maaleja alkoi syntyä.

Christian Eissele oli todella lähellä viedä Jaro johtoon 29. minuutilla, kun hän laukoi suoraan ilmasta Kevin Pethin keskityksestä, mutta aavistuksen ohi.

Ottelun avausmaali nähtiin 32. minuutilla. Chantzopoulosin hyvä puolenvaihto löysi Papa Niangin oikealta ja Niang löysi syötöllään Joni Remesahon rangaistusalueelta. Remesaho voitti kaksinkamppailussa Sandströmin ja laukoi pallon varmasti maaliin.

Hetkeä myöhemmin Larsson voitti keskialueella pääpallon, jonka seurauksena Eissele pääsi spurttaamaan kohti maalia. Eissele sai vasemman jalkansa vapaaksi ja laukoi, mutta Patrik Häggblom JBK:n maalissa torjui hyvin.

Vain puoli minuuttia myöhemmin Walter Mooren keskitys maata pitkin tuli tarkasti Remesahon jalkaan, joka laukoi tolppaan.

39. minuutilla Jaro rakensi upean hyökkäyksen. Bino Bamba avasi keskialueelle Larssonille, joka sai jatkettua pallon Eisselelle. Eissele puolestaan antoi nopean syötön toppareiden väliin ja vapautti Remesahon läpiajoon, mutta laukaus suunttautui ohi.

Jaron toinen maali nähtiin kuitenkin jo seuraavasta hyökkäyksestä. Kronholmin hyvä syöttö lähetti Niangin oikealta vauhtiin ja Niangin tarkka syöttö maalin eteen löysi Larssonin, joka laukoi pallon maaliin.

Kolmas maali nähtiin 44. minuutilla, kun Patrik Häggblomille sattui virhe pallon kanssa ja Niang sai laittaa pallon ilmaiseksi tyhjään maaliin.

JBK kavensi taukotilanteeksi 3-1 juuri ennen taukovihellystä, kun Brock Messenger tuli vahvasti Anton Kassin kulmapotkuun ja puski pallon maaliin.

Toiselle puoliajalle Messenger ja Joakim Häggblom vaihtoivat Jaron paitaan ja tulivat kentälle. Vaihtoon siirtyivät Joni Remesaho sekä Kevin Peth. Lisäksi Johannes Ström korvasi maalilla Öhbergin.

Jaro iski neljännen maalin, kun toista puoliaikaa oli pelattu vajaaat viisi minuuttia. Eissele antoi tarkan syötön poikittain maalin eteen, jossa Häggblomilla oli helppo työ laukoa pallo parista metristä maaliin. Viides maali nähtiin 59. minuutilla, kun Eisselen upea läpisyöttö vapautti Larssonin läpi ja tämä viimeisteli varmasti.

Kevin Larsson viimeisteli hattutemppunsa, kun pelattiin 78. minuuttia. Niang pääsi puolittaiseen läpiajoon, mutta ei löytänyt tilaa laukaukselle. Sen sijaan Niang syötti taakse Larssonille, joka laukoi pallon maata pitkin verkon perukoille. 6-1 oli myös ottelun lopputulos.

Kristian Heames näki päivän ottelussa sekä hyvää että huonoa.
– Meillä oli muutamia kombinaatioita, joihin olen tyytyväinen. Christian Eissele pelasi toisen puoliajan hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Se oli mielenkiintoinen kokeilu ja hän suoritui siitä hyvin. Sen sijaan viimeiset syöttömme olivat vähän huolimattomia, Heames summasi ottelun.