Jarolle tappio kenraaliharjoituksessa

SJK Akatemia aiheutti Jarolle tappion viimeisessä harjoitusottelussa ennen Ykkösen sarja-avausta. Ottelu päättyi lukemiin 0-0 (0-1).

Kylmissä olosuhteissa ja hieman epätasaisella tekonurmella pelattu ottelu ei tarjonnut suuria hienouksia. Jaro hallitsi palloa lähes koko avauspuoliajan ja pystyi luomaan vaarallisia tilanteita, mutta viimeinen silaus jäi uupumaan.

Sekä Seth Paintsil että Christopher Mandiangu laidoillaan saivat luotua tilanteita, mutta viimeiset syötöt eivät löytäneet omia ja laukaukset kilpistyivät SJK:n pelaajiin.

Avauspuoliajan paras tilanne nähtiin kotijoukkueen hallinnasta huolimatta Jaron maalilla, kun pienen ruuhkan jälkeen Joonas Lepistö pääsi laukomaan muutamasta metristä, mutta Kareem Moses sekä Emil Öhberg syöksyivät laukauksen eteen.

Tauolle mentiin tilanteessa 0-0.

Toisen puoliajan alussa pallo pysyi entistä selvemmin Jaron hallussa, mutta vaarallisia tilanteita ei SJK:n maalilla nähty.

Jaro suoritti reilun tunnin kohdalla peräti kuusi vaihtoa. Täydet minuutit pelasivat tänään ainoastaan Darvin Chavez ja Christopher Mandiangu.

Kesken Jaron pallonhallinnan iski vierasjoukkue ottelun avausmaalin 72. minuutilla. Jaro menetti pallon omalla oikealla laidalla ja Danny O’Brien pelattiin läpi. O’Brien ei erehtynyt, vaan laukoi pallon varmasti ohi William Rosenlöfin, joka vartioi Jaron maalia toisella puoliajalla.

Jaro pyrki lopussa vielä luomaan painetta SJK:n päätyyn, mutta vieraat veivät voiton kenraaliharjoituksessa. Jaron paras paikka nähtiin pari minuuttia ennen loppua, kun Toni Sjöstedt ehti Jonas Emetin erinomaiseen pystysyöttöön. Sjöstedt tarjoili takaviistoon Jim Myrevikille hyvän paikan, mutta Myrevikin laukaus noin kymmenestä metristä painui yli.

Ottelu päättyi SJK Akatemian voittoon lukemin 0-1. Ykkönen käynnistyy lauantaina 28.4. ja Jaro kohtaa avausottelussa Klubi 04:n Helsingissä.