Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Jarolle tasapelipiste Porista

Jaro joutui tyytymään yhteen pisteeseen MuSan vieraana. Heikkokuntoisella nurmella pelatun ottelun molemmat maalit nähtiin ensimmäisen vartin aikana. Jaron osumasta vastasi komealla laukauksella Jahir Barraza. Ottelu päättyi lukemiin 1-1 (1-1)

Niklas Käcko oli tehnyt yhden muutoksen avauskokoonpanoon MYPA-pelin jälkeen. kun Jahir Barraza korvasi Anthony Olusanyan. Ottelu pelattiin Porin Stadionin heikkokuntoisella nurmella ja kenttä toikin peliin oman lisämausteensa.

Ottelu alkoi Jaron pallonhallinnalla, mutta mitään vaarallista vieraat eivät pystyneet luomaan. Ensimmäinen maali nähtiin kymmenen minuutin kohdalla, kun Pavle Milosavljevic kaatui MuSan Sami Rantalan kanssa kaksinkamppailussa. Tuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä ja kotijoukkue pääsi ylivoimahyökkäykseen. Rantala syötti Kagayaman avopaikkaan, mutta Emil Öhberg torjui tämän yrityksen. Jaron pelaajat hieman aikailivat tilanteen siivoamisessa ja niinpä Matias Koskinen pääsi laukomaan ja sijoitti pallon takakulmaan ja MuSa johti 1-0.

Jaro kuittaisi avausmaalin vain neljä minuuttia myöhemmin. Papa Niang syötti pystyyn Axel Vidjeskogille, joka puolestaan tiputti pallon taakse päin Barrazalle. Barraza laukoi toisella kosketuksella pallon noin 18 metristä todella tarkasti maata pitkin alakulmaan ja tilanne oli 1-1.

Jaro joutui tekemän ensimmäisen vaihdon jo 28 minuutin kohdalla. Anthony Dafaa sai iskun jalkaansa ja kenialainen pystyi jatkamaan muutaman minuutin, mutta lopulta Jaakko Alasuutari tuli kentälle Dafaan tilalle.

Heti vaihdon jälkeen Niang laukoi vapaapotkun noin 20 metristä kohti takakulmaa, mutta Tomi Mikkelsson torjui laukauksen kulmapotkuksi.

39. minuutilla MuSa pääsi jälleen vaaralliseen vastahyökkäykseen oikealta laidaltaan, kun Jaro ei pystynyt pysäyttämään tilannetta keskialueella. Kun Otto Hirvonen epäonnistui katkaisemaan keskityksen, pääsi Rantala laukomaan aivan vapaasti kymmenestä metristä, mutta Öhberg teki upean jalkatorjunnan ja pelasti Jaron.

Ottelun avauspuoliaika jäi tasoltaan varsin vaatimattomaksi. Jaron oli hankala saada omaa peliään toimimaan epätasaisella kentällä ja punapaidat joutuivat antamaan selvästi normaalia enemmän pitkiä syöttöjä.

Tauolle mentiin lukemissa 1-1.

Jaro suoritti tauolla yhden vaihdon, kun Papa Niang teki tilaa Washilly Tshibasulle.

Toisella puoliajalla maalipaikoilla ei herkuteltu, vaan epätasainen kenttä teki molempien joukkueiden pelaamisen todella vaikeaksi.

Vartti ennen loppua alkoi kuitenkin tapahtua. Ensin Luis Robles syötti upeasti Barrazan puolittain läpiajoon. Kenttä teki kuitenkin tepposet ja juuri, kun Barraza oli aikeissa viimeistellä, kimposi pallo Barrazan säärestä maalivahdin ulottuviin.

MuSa sai tilanteen jälkeen oman hyökkäyksensä ja lopulta Koskinen sai pienestä kulmasta yllättävänkin vaarallisen laukauksen, jonka Öhberg torjui kulmaksi.

Heti perään Jaro sai kulmapotkun, jonka Darvin Chavez puski maaliin, mutta erotuomari näki tilanteessa rikkeen eikä maalia hyväksytty. Seuraavasta tilanteessa Tshibasu katkaisi irtopallon ja hän harhautti pari pelaajaa ja nosti pallon takakulmalle. Barraza nousi korkeimmalle ja puski pallon maalin eteen, mutta punapaidat eivät palloon päässeet.

Kymmenen minuuttia ennen loppua Barraza rakensi Chavezille keskityspaikan ja keskitys löysikin Tshibasun maalin edestä, mutta puolustaja pääsi viime hetkessä peittämään Tshibasun laukauksen.

Pelin loppu oli Jaron hallintaa ja vieraat saivat rakennettua muutaman hyvän hyökkäyksen, mutta mitään aivan huippuvaarallista ei enää MuSan maalilla nähty. Vielä lisäajalla Jaro sai vapaapotkun ,jonka jälkitilanteesta Milosavljevic pääsi laukomaan, mutta osuma palloon oli epäpuhdas ja Mikkelsson poimi pallon helposti.

Ottelu päättyi lukemiin 1-1 ja Jaron saldo kolmesta ensimmäisestä ottelusta on seitsemän pistettä. Seuraavaksi Jaro kohtaa maanantaina 20.5. vierasottelussa FC KTP:n.