Jarolle toinen tappio putkeen

GrIFK otti täydet pisteet päivän Ykkösen kamppailussa. Vaisun ottelun pelannut Jaro joutui lähtemään kotimatkalle 1-0-tappio niskassaan.

Jaro sai loistavan paikan heti ottelun toisella minuutilla. Jonas Emet pääsi Georgios Katidisin pystysyöttöön kiinni ja pääsi laukomaan rangastusalueen sisä, mutta GrIFK-vahti Toni Vuorinen torjui jaloillaan.

Kahdeksannella minuutilla Emil Öhbergin avaus epäonnistui ja GrIFK pääsi kääntämään pelin nopeasti. Petter Meyer laukoi komeasti pompusta, mutta ylärimaan.

Heti perään Ilomäki laukoi tulisesti pallon maalin kehikoihin ja Valmir Seferi laukoi irtopallosta kotijoukkueen 1-0-johtoon.

Jaro piti avausmaalin jälkeen enemmän palloa, mutta vierasjoukkue lähinnä kierrätti palloa hitaasti alakerrassa sivusuunnassa, eikä kotijoukkueella ollut vaikeuksia pitää Jaro kaukana maalintekotilanteista. Pari kertaa Vuorinen pomputteli palloa keskitystilanteissa, mutta niistäkään ei sen vaarallisempaa nähty.

GrIFK sen sijaan rakensi erinomaisen tilanteen 38. minuutilla. Faton Seferi pelasi hienon seinäsyötön Meyerin kanssa ja Seferi pääsi laukomaan aivan vaapasti seitsemästä metristä, mutta hän laukoi voimalla yli.

Vielä minuutti ennen taukoa Valmir Seferi harhautti Walter Mooren rangaistusalueen kulmassa ja laukoi tulisesti, mutta Öhberg torjui laukauksen kulmaksi.

Kristian Heames teki tauolla kaksi vaihtoa, kun Oskar Sandström teki tilaa Chalampos Chantzopoulosille ja Christian Eissele korvasi Kevin Pethin.

Jaro aloittikin toisen puoliajan melko pirteästi. Ensimmäisen viiden minuutin aikana Chantzopoulos ja Katidis pääsivät molemmat kokeilemaan rangaistusalueen sisältä, mutta molempien yritykset suuntautuivat yli.

Ensimmäisten minuuttien jälkeen toisesta puoliajasta muodostui todella tapahtumaköyhä aina viimeisille minuuteille saakka. Jaro piti palloa ja pyrki löytämään rakoja kotijoukkueen puolustuksesta, mutta ilman tulosta. Jaro sai muutaman erikoistilanteen, mutta niistä ei nähty mitään vaarallista.

Jaron toisen puoliajan ainoa todellinen tekopaikka nähtiin kuusi minuuttia ennen loppua, kun Chantzopoulos puski Kronholmin vapaapotkusta ylärimaan.

Ottelun lisäajalla Brock Messenger ryntäsi ikävästi päin maalivahti Vuorista varoituksen arvoisesti ja Valmir Seferi otti jälkitilanteesta toisen varoituksensa ja sitä kautta punaisen kortin. Jaro ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään muutaman minuutin mittaista miesylivoimaansa.

Ottelu päättyi GrIFK:n voittoon lukemin 1-0.

1-0

9' Seferi Valmir 1-0

FF Jaro

3 Messenger Brock 90+02'
4 Milosavljevic Pavle
5 Peth Kevin
45' Eissele Christian
6 Kronholm Markus
7 Kula Thomas
10 Emet Jonas
12 Katidis Georgios
15 Moore Walter
20 Sandström Oskar
45' Chantzopoulos Charalampos
25 Öhberg Emil
30 Paintsil Seth

Vaihtopelaajat
2 Bamba Hassoma Bino
9 Eissele Christian
16 Vidjeskog Adam
17 Larsson Kevin
21 Chantzopoulos Charalampos
22 Backlund Pontus

GrIFK

1 Vuorinen Toni
4 Perera Niko
7 Kaasinen Joni
8 Ilomäki Joonas
9 Langhoff Daniel
74' Luoto Lassi
10 Törmänen Janne
15 Seferi Valmir 66'90+02'90+02'.
17 Meyer Petter
18 Ahadi Faraz
85' Langhoff Samuel
23 Seferi Faton
78' Mikkonen Timo
24 Ceesay Saikou

Vaihtopelaajat
2 Stevens Daniel
3 Pitkänen Otto
12 Lindeman Kimi
13 Mikkonen Timo
16 Britschgi Jonas
19 Langhoff Samuel
21 Luoto Lassi