Maaliton tasapeli Valkeakoskella

FF Jaro ja FC Haka tasasivat pisteet lauantai-päivän koitoksessa Valkeakoskella. Vaikka kumpikaan joukkue ei ottelussa maaleja aikaiseksi saanut niin kummallakin oli omat etsikkoaikansa 90 minuuttisen aikana.

Jaro aloitti ottelun vahvasti ja loi hyvin painetta kotijoukkueen maalille. Paras paikka siunaantui Jonas Emetille jonka puolivolley osui maalinedustalla Haka-pelaajan jalkaan. Reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen Haka otti ohjat käsiinsä. Se sai jakson edetessä luotua lukuisia hyviä maalipaikkoja punapaitojen maalille mutta Emil Öhbergin loistopelastukset ja kertaalleen jopa ylärima pelasti vierailijat takaiskulta.

Toisella jaksolla Jaro otti vahvemmin otteen peliin ja loi loppua kohden lukuisia hyviä maalipaikkoja joista parhaat siunaantuivat Thomas Kulalle, Jonas Emetille ja Christian Eisselelle. Viimeisenä mainitun paikka ottelun lopussa tuli hyvän vastahyökkäyksen päätteeksi mutta jenkin laukaus jäi vaisuksi. Myös vieressä vapaana ollut Kevin Larsson mahdollisti toisenlaisenkin ratkaisun selustaan suuntautuneella juoksullaan.

- Molemmilla joukkueilla oli tänään omat paikkansa ottelun voittoon. Emil Öhberg oli tänään maalissa loistovireessä ja otti pari-kolme ”game saveria” avausjaksolla. Täytyy olla tyytyväinen siihen että saimme ottelusta lopulta pisteen kotiinviemisiksi, sanoi Calle Löf ottelun jälkeen.

0-0

FF Jaro

4 Milosavljevic Pavle 45+02'
5 Peth Kevin
67' Messenger Brock
6 Kronholm Markus
7 Kula Thomas 88'
9 Eissele Christian
10 Emet Jonas
67' Hotta Antonio
15 Moore Walter
18 Kousidis Nikolaos
75' Larsson Kevin
21 Chantzopoulos Charalampos 17'
25 Öhberg Emil
30 Paintsil Seth

Vaihtopelaajat
1 Ström Johannes
3 Messenger Brock
16 Vidjeskog Adam
17 Larsson Kevin
20 Sandström Oskar
23 Hotta Antonio

FC HAKA

1 Karjanlahti Tuomas
3 Rantanen Jaakko
5 Saarinen Juho
11 Helminen Erkka
68' Lähdesmäki Tuomas
14 Popovitch Anton
20 Nganbe Jean Fridolin
78' Järvi Topi
21 Mäenpää Niilo
22 Mbachu Emenike Uchenna
23 Tomas Diogo
27 Kyöstilä Jami
71' Ahola Paavo
34 Malundama Henri

Vaihtopelaajat
4 Ahola Paavo
8 Khary Omar
9 Ahonen Patrik
10 Lähdesmäki Tuomas
18 Järvi Topi
30 Immonen Joonas