Macomba sopimukseen Jaron kanssa

Ranskalainen keskuspuolustaja Alberton Fortuné Macomba on solminut FF Jaron kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

Macomban testiottelu jää ranskalaiselle luultavasti ikuisesti mieleen. Jaro johti harjoitusottelua FC Hakaa vastaan vielä tauolla 0-1, mutta Haka teki toisella puoliajalla viisi maalia ja ottelu päättyi lukemiin 5-4. Macomba iski myös maalin testiottelussaan, kun hän jatkoi kulmapotkun verkkoon siirtäen Jaron 3-4-johtoon.

Huolimatta viidestä päästetystä maalista jäi Alexei Eremenkolle jäi hyvä kuva Macomban osaamisesta.
– Macomban esitys eilen oli varma ja hän on esiintynyt hyvin harjoituksissa. Hän on lisäksi johtajatyyppi ja avaa peliä todella hyvin. Hänessä on paljon potentiaalia, Eremenko luonnehtii tuoreinta hankintaa.

183-senttinen Macomba on pelannut juoniorivuosinaan FC Nantesin riveissä ja kotimaansa lisäksi hän on pelannut Albaniassa, jossa hänen seuransa oli FK Bylis. 26-vuotiaan puolustajan sopimus kattaa kauden 2016.